Operationsavdelningen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Operationsavdelningen

Inom verksamhetsområdet An/Op/IVA Visby bedrivs akut och planerad operationssjukvård, anestesi, postoperativ vård och intensivvård. Operationsavdelningen bemannar fem operationssalar på central operation och två operationssalar på dagoperation. Verksamheten bedrivs dygnet runt och årets alla dagar. Operationsavdelningen tillsammans med hela verksamheten för An/Op/IVA står inför en del förändringar. Förändringar som bland annat innebär att stärka upp ledningsstrukturen och att se över och utveckla arbetssätt och rutiner med syfte att förbättra arbetsmiljön för dig som medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du som är operationssjuksköterska har nu möjlighet att vara med och bidra i arbetet med att utveckla vår verksamhet och ta oss in i framtiden. Utöver det innebär rollen som operationssjuksköterska hos oss att du planerar och organiserar dagens operationer för din operationssal. Du instrumenterar på operationer och deltar i för- och efterarbete.

Våra medarbetare är mycket engagerade och vår litenhet gör att du snabbt skapar dig ett nätverk och bygger relationer, vilket bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen.

När du börjar hos oss så erbjuds du ett individuellt anpassat introduktionsprogram utifrån dina tidigare erfarenheter. För oss är det betydelsefullt att du som medarbetare ges möjlighet att växa och utvecklas med verksamheten. Vi arbetar därför med att att hitta olika kreativa arbetssätt och lärandeformer för att bibehålla en kontinuerlig vidareutveckling och kompetenshöjning.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. 

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att arbeta med alla specialiteter i vår verksamhet som är både elektiv och akut. Du trivs med att arbeta i team men har också förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Därtill är du positiv, ansvarsfull, flexibel och värnar om både patientsäkerhet, patient och dina kollegor. Du har också en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande, har lätt för att samarbeta med övriga personalkategorier inom AnOpIva som med externa aktörer.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/181
Kontakt
  • Rebecca Lagercrantz, enhetschef, 0498-268771
Publicerat 2023-02-08
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb