Rehab Internmed

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Rehab Internmedicin

Rehab internmedicin består av 18 Arbetsterapeuter, Fysioterapeuter/ Sjukgymnaster, Kuratorer och Rehabassistent. Medarbetarna inom internmedicin arbetar mot avdelningar och mottagningar inom det Internmedicinska området på Visby lasarett. Här finns ett stort engagemang med patientens bästa i fokus. Vi arbetar fortlöpande med utvecklingsarbeten för att möta framtidens krav och för att förbättra patientens väg genom hälso- och sjukvården.

Visby lasarett är vackert beläget vid havet och under sommaren utökas patientklientelet med turister från när och fjärran. Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt idrotts- och kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha din placering på geriatrikavdelningen och kommer även att göra insatser på andra avdelningar när behov uppstår. Geriatrikavdelningen är en ännu relativt nyöppnad avdelning där vi jobbar med geriatrik med rehabinriktning. Här finns patienter både i den subakuta fasen samt även i rehabiliteringsfas. Patienterna inkommer till avdelningen på remiss och vi jobbar i team kring patienterna. Du medverkar på teamrond några dagar i veckan.

Möten med patienter, bedömning och träning efter akut skada eller sjukdom är dagliga arbetsuppgifter liksom dokumentation och förskrivning samt utprovning av hjälpmedel. Vi har ett nära samarbete med hjälpmedelscentralen, öppenvården och hemsjukvården. Hos oss finns även möjlighet att göra hembesök tillsammans med patienterna utifrån behov.

Vid semester och annan frånvaro täcker vi för varandra vilket gör att ett gott samarbete och intresse för våra olika områden är en förutsättning. Vi har ett positivt arbetsklimat och arbetsuppgifterna är varierande och stimulerande i en fin arbetsmiljö.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.

Intresse, kompetens och erfarenhet av slutenvård är meriterande. Särskilt meriterande är erfarenhet inom geriatrik.

Du behärskar god svenska i tal och skrift. Vana av journalsystemet Take Care är en fördel.

Du som söker bör vara intresserad av att bemöta människor i varierade situationer, kunna vara lugn, pedagogisk och trygg i din yrkesroll och se lösning och förbättring som en naturlig del av arbetet. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel samt kunna arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230502
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/193
Kontakt
  • Jessika Creutz, 070-4476882
Facklig företrädare
  • Emelie Hemström, 0700832461
Publicerat 2023-02-20
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb