Fole skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Fole och Lärbro skola

Välkommen till våra skolor på landet med fina, natursköna områden.

Skolorna omfattar förskoleklass, åk 1 till 6 samt fritidshemsavdelningar. Fole har ca 115 elever. Skolan är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten. Lärbro skola har ca 120 elever. Skolan har bra relativt nyrenoverade lokaler med en fin utemiljö som inbjuder till lek och bollspel. Fole och Lärbro skolor ingår i Norra Gotlands skolområde, i området ingår även Solklintsskolan F till 9 och Fårösund F till 9.

Hos oss hittar du engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Vi arbetar aktivt med att skapa tillgängliga lärmiljöer utifrån SPSM:s värderingsverktyg.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta 50 % på respektive skola. Som speciallärare på Fole och Lärbro skolor ingår du i elevhälsoteamen tillsammans med specialpedagoger, skolkuratorer, skolsköterskor, skolpsykolog, och biträdande rektor.

Du har ett tätt samarbete med skolans specialpedagog. Du är länken mellan arbetslag och elevhälsoteam. I samarbete med lärare, mentorer, skolledning och elevhälsa arbetar du med utredningar och åtgärder för elever i behov av särskilt stöd. Som Speciallärare arbetar du till största delen direkt mot elever. Du kommer även ingå i Region Gotlands nätverk för speciallärare och specialpedagoger.

Vem är du?

Du som söker har en pedagogisk utbildning, lärarlegitimation samt Speciallärarexamen. B-Körkort krävs för tjänsten.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som lärare och som speciallärare
och har utbildning gällande neuropsykologiska funktionshinder, utbildning gällande läs- och skrivsvårigheter samt utbildning gällande språkstörning eller utbildning inom specifika matematiksvårigheter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 1augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % Fördelat på Fole - och Lärbro skolor
Ort Fole och Lärbo
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/358
Kontakt
  • Gun Thomsson, 073-7658633
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb