Städområde 1

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Städenheten

Städenheten utför daglig städning i Regionens lokaler inom såsom skolor och sjukvården. Ytan som städas motsvarar drygt 40 fotbollsplaner och är fördelad på mer 300 olika städställen. Enheten har städuppdrag från Fårösund i norr till Burgsvik i söder.

Nu söker städområde 1 dig som vill jobba som sommarvikarie inom städning på Visby lasarett och Korpenområdet.

Dina arbetsuppgifter

Städ är en viktig del för att förhindra smittspridning samt upprätthålla en god hygien i våra lokaler. Arbetet innebär att i sjukvårdsmiljö utföra daglig städning såsom moppning av golv, damning och att städa sanitetsutrymmen. Även viss maskinskurning kan komma att förekomma. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter och att samarbeta med kollegor, kunder och besökare.

Arbetstiden är från 05.30 och vikarieperioden är mellan vecka 25–33 (9 veckor).

Vem är du?

Du är minst 18 år och har gärna körkort med tillgång till bil då det kan förekomma att man har flera arbetsställen under dagen. Reseersättning utgår mellan arbetsställena.

Vi ser det som meriterande om du har städutbildning eller erfarenhet av städyrket. Det är även meriterande om du har SRY-utbildning och vana av att köra städmaskin.

Arbetet är självständigt och ställer därför höga krav på initiativ- och ansvarstagande. Att arbeta i sjukvårdsmiljö ställer även stora krav på noggrannhet och att ha ett gott bemötande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde v.25
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 9 veckor
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/422
Kontakt
  • Jenny Carlsson, 0498-268508
Publicerat 2023-03-30
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb