Verksamhetsområde Gynekologi/Obstetrik

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Verksamhetsområde gynekologi/obstetrik

Förlossning/BB och gynavdelning har ett samlat ansvar för gynekologi och obstetrik. Vi ger vård åt förlossningspatienter, akuta och operationsplanerade patienter, oförlösta och förlösta kvinnor med barn. Som barnmorska arbetar du inom alla områden och även med viss mottagningsverksamhet.

Dina arbetsuppgifter

På förlossning/BB jobbar du med att stödja våra patienter på sin väg att föda sina barn liksom all vård därefter inklusive eftervårdsmottagning.

På ungdomsmottagningen arbetar du med preventivmedelsrådgivning, samtal, hälsofrämjande frågor och STI för ungdomar upp till 23 år. I arbetet ingår också STI mottagning för de som är över 23 år.

På gynmottagningen arbetar du med sedvanlig läkarmottagning för gynekologisk vård, abortverksamhet, preventivmedelsrådgivning och infertilitetsmottagning.

På mödrahälsovården arbetar du med förebyggande hälsovård under graviditet, preventivmedelsrådgivning inklusive STI-förebyggande arbete och föräldrastöd under graviditet. Mottagningen inkluderar specialistmödravård.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är legitimerad barnmorska. Att du är förlösande barnmorska är ett krav. Vana av BB- eller gynvård är högst önskvärt.

Vill du till barnmorskemottagningen eller ungdomsmottagningen måste du ha erfarenhet av mödrahälsovårdsarbete och/eller ungdomsmottagning.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vi har behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1169
Kontakt
  • Anna Hörsne-Malmborg, enhetschef, 0498-268079
Publicerat 2023-12-01
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb