Onkologi/hematologi

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Onkologi och hematologi, slutenvård

Onkologavdelningen har tio vårdplatser för vuxna patienter med diagnostiserad cancer inom alla specialiteter och maligna hematologiska sjukdomar. 

Vill du vara en del av vår dedikerade arbetsgrupp där trivsel och samarbete står i fokus? Då kanske du är den vi söker för att bli kompletta!

Vi är ett väl fungerande team med härligt engagerade medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv runt patienten och dennes anhöriga. I teamet ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator.

På natten är det två sjuksköterskor som arbetar tillsammans.  Vi använder oss av önskeschema för nattpersonalen. Du arbetar 4 av 10 helger.

Vi erbjuder utbildning via RCC för att ta cytostatika körkort.

Dina arbetsuppgifter

Är du legitimerad sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke? Då har du nu chansen att bli en i vårt team. För att det ska bli så optimalt som möjligt för patienterna och deras anhöriga så lutar vi oss här på hela teamets samlade förmågor.

Som sjuksköterska är du en av nyckelpersonerna i vården för att uppnå symtomlindring till patienter i kurativt eller palliativt skede. Du kommer också vara en viktig person i kontakten med anhöriga och andra närstående runt patienterna. 

Du kommer även ansvara för att ge stöd och råd via telefon till cancerpatienter som är inskrivna i palliativa teamet, och till patienter under pågående behandling från dagsjukvården. Många av våra patienter har pumpar i symtomlindrande syfte och som sjuksköterska kommer du ha ansvar för kontroll och påfyllning av dessa. Ibland blir det aktuellt med cytostatikabehandling på avdelningen.

Vi använder Take Care för journalföring. 

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av arbete som sjuksköterska krävs. Relevant specialistutbildning och/eller erfarenhet onkologisk/hematologisk/palliativ vård är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Hos oss kan halva passet vara lugnt, för att en kort stund senare växla upp i tempo. Då behöver du kunna ställa om. Samtalet, tid för ”det lilla extra” och att ha roligt på jobbet är nyckelord för dig som söker till oss, du är därför lyhörd och observant samt har stort fokus på den psykosociala miljön.

Du är en trygg person som kan fatta beslut på egen hand, vågar gå in och stå kvar trots svåra samtal med patienter och anhöriga, är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra sökande.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 34,33 t/v
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/305
Kontakt
  • Therese Pettersson, enhetschef, 0498-204358
Publicerat 2024-03-19
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb