Akutmottagningen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Akutmottagningen

Har du ett brinnande intresse för akutsjukvård? Vi erbjuder ett roligt, utvecklande och stimulerande arbete på Gotlands enda akutmottagning!

Visby lasarett är ett av Sveriges minsta akutsjukhus och det enda på Gotland. Vi tar emot patienter i alla åldrar inom samtliga medicinska och opererande specialiteter. Vill du lära dig mycket om mycket och utvecklas inom din profession? Då är du välkommen att söka jobb hos oss!

På akutmottagningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor samt läkare från sjukhusets övriga kliniker. Vi satsar stort på kompetensutveckling och erbjuder såväl interna som externa utbildningar - TNCC, AMLS & ENPC för att nämna några. Trygg och utbildad personal skapar nöjda medarbetare och förutsättningar för vård av hög kvalitet.

Är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli en av oss? Vill du hospitera? Hör av dig! Vi söker just nu en sjuksköterska för tjänstgöring dag/kväll/natt samt en sjuksköterska för tjänstgöring dag/kväll. Vikariatens varaktighet 240902-250831

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på akutmottagningen i Visby är roligt, utvecklande och stimulerande! Arbetet innefattar bland annat triage och omhändertagande av patienter med akuta sjukdomstillstånd och skador. Hos oss arbetar du tillsammans med undersköterska och läkare. Teamarbete är ett ledord! Vi erbjuder successivt ökat ansvar med möjlighet till eget ansvarsområde.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med intresse av arbete på akutmottagning. 

Krav minst 2 års yrkeserfarenhet av somatisk akutvård.

Har du erfarenhet av arbete på akutmottagning eller annan akutsjukvård är det meriterande. Vi ser gärna att du är specialistutbildad inom akutsjukvård, barn- eller prehospital sjukvård.

Din positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat. Eftersom vi arbetar nära varandra har du lätt för att samarbeta. Du har en vilja att utvecklas, vill lära dig mer och delar med dig av kunskap.

Vi är måna om att hitta rätt person till vår arbetsgrupp och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 240902 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/345
Kontakt
  • Josefin Tomtlund, enhetschef, 0498-268105
Facklig företrädare
  • Christoffer Orre, Vårdfrbundet, 0498-268150
  • Mattias Rundgren, Vårdförbundet, 0498-268150
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb