Åvallegården

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Åvallegården

På Gotland finns det 10 särskilda boenden fördelat över 6 olika orter. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Åvallegården är ett boende som är naturskönt beläget i Klintehamn, ca tre mil från Visby. Vi har 22 lägenheter i två plan för boende med somatiska behov, en växelvårdsplats och en korttidsplats. Boendet ligger nära både skog och hav och har ett gott samarbete med traktens frivilligorganisationer för aktiviteter.

Vi söker nu en samordnare till vår verksamhet med arbetstid dagtid måndag-fredag. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Vi erbjuder dig även tid eller bidrag för friskvårdsaktiviteter. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som samordnare sker i nära samarbete med enhetschef och övriga medarbetare på Åvallegårdens äldreboende. Arbetet innebär många kontakt- och samarbetsytor inom och utanför den egna organisationen.

Dina arbetsuppgifter sträcker sig över flera områden, bland annat samordning, planering, schemaläggning och bemanning, HR-administration samt annan allmän administration. 

Du kommer även att samarbeta med samordnare/administrativa assistenter på andra enheter då vi hjälps åt vid t. ex. frånvaro.

Vem är du?

Du som söker har gymnasieutbildning, helst med administrativ inriktning. Du har god datorvana, gärna kunskap i Officepaketet. Du har sedan tidigare erfarenhet av administration, erfarenhet av schemaläggning, bemanning, planering och logistik. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du även har verksamhetskunskap samt kunskap om verksamhetssystemen Treserva och Medvind.

Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är öppen för förändringar och har lätt att hitta lösningar. Vidare är du noggrann och strukturerad och har en god förmåga att planera ditt arbete. Då du har många kontakter i arbetet är det av vikt att din kommunikativa och pedagogiska förmåga är god likväl som din förmåga att uttrycka dig på svenska språket i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Klintehamn
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/356
Kontakt
  • Aleksandra Drewniok, enhetschef, 0498-204819
  • Margita Lovén, rekryterare, 0498-203575
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb