Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland omfattar kemlab, blodcentralen, mikrobiologen, fyslab och vattenlab. På vårt multidisciplinära sjukhuslaboratorium lägger vi stor vikt både vid medarbetarnas trivsel och vid vårt kvalitetsarbete.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland byggs nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienter och medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland är ett mindre sjukhuslaboratorium. Därför har vi stora möjligheter till varierade arbetsuppgifter och ständig utveckling. Du kommer att kunna få arbeta brett inom klinisk fysiologi och neurofysiologi. Arbetsuppgifterna omfattar arbets-EKG, spirometri, holter, ekokardiografi, EEG, neurografi, bukaortascreening och sömnapnéutredning.

För oss är det viktigt med ständig förbättring och vi satsar på kompetensutveckling för våra anställda. Viss utbildning sker på fyslab/neurofyslab i Stockholm.

Utifrån schema arbetar du dagtid med undantag för särskilda satsningar då vi kommer överens om kvälls- och helgtjänstgöring.

Vem är du?

Vi ser att du är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi.

Erfarenhet från klinisk verksamhet är meriterande. Vi söker mer än en medarbetare och erfarenhet av verksamhetsplanering kan vara meriterande för en av tjänsterna.

Du har ett positivt bemötande gentemot våra patienter/kunder och annan vårdpersonal och kan också förklara och hjälpa dem med frågeställningar.

Förutom god datorvana är du noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta självständigt. Samarbetet inom laboratoriet och gentemot våra kunder är viktigt och vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/451
Kontakt
  • Daniel Vestman, enhetschef, 0498-268974
  • Emma Morén, sektionsledare, 070-4477839
Facklig företrädare
  • Maria Paul, Vårdförbundet, 0498-268448
  • Linda Johansson, Naturvetarna, 0498-268054
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-08

Tillbaka till lediga jobb