Ortopedi, slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Ortopedavdelningen

Välkommen till ortopedavdelningen!

Hos oss är det både akut ortopedi och planerade operationer. Vi arbetar i team med sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Om du vill arbeta med välfungerande team och engagerade kollegor så har du kommit rätt. Vi jobbar med ständiga förbättringar och vill hela tiden bli bättre. För oss är det viktigt att både personal och patienter trivs. Vill du veta mer om vår verksamhet? Gå in och kika på vårt Instagramkonto ortopedenvisby.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en ortopedavdelning, såsom medicindelning, läkemedelshantering, omvårdnad och provtagning. Du arbetar i vårdlag tillsammans med undersköterskor. Vi jobbar även i team tillsammans med fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av akutsjukvård men det är inget krav.

För arbetet på avdelningen är det viktigt att kunna ha några bollar i luften. Du behöver ha förmågan att kunna planera, delegera och prioritera arbetsuppgifter. Samarbeta med andra snarare än konkurrera; dela ansvar för mål och hjälpa till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Vi ser till personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 2024-09-02 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/538
Kontakt
  • Therese Bergström, Enhetschef, 0498-204104
  • Elin Olsson, bitr enhetschef, 0498-268286
Facklig företrädare
  • Linda Lindström, Vårdförbundet, 0498-268180
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-08-23
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb