Gråboskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Gråboskolan 

Gråboskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6, fritidshem och lokalintegrerad samundervisningsklass. Vi har fantastiska förutsättningar med rymliga lokaler för alla klasser, en stor skolgård med närhet till skog och upptagningsområdet är södra Visby.

Skolan har cirka 220 elever. Eleverna går vidare till Södervärnskolan i årskurs 7-9. Gråboskolan fokuserar på att ge elever trygghet, trivsel och goda kunskaper. Skolan värderar kunskaper högt, vi tycker även det är viktigt med rörelse och hälsa och hur vi är mot varandra. Arbetet med tidig läsinlärning prioriteras, som ett led i detta samarbetar vi med Gråbobiblioteket som är lokalintegrerat i skolan och tillsammans har vi utformat läsmedaljen i åk 3.

På Gråboskolan arbetar cirka 50 anställda med ett välutbyggt elevhälsoteam som arbetar med att skapa en likvärdig skola, där alla elever ges bästa möjliga förutsättningar att nå goda resultat. Skolan är mångkulturell - vi lär av varandra och tar tillvara på varandras olikheter.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer undervisa i årskurs 3-6 i ämnet textilslöjd på Gråboskolan där även elever från Terra Novaskolan och Lyckåkerskolan kommer ingå.

Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med Lgr22 och övriga styrdokument. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elever, vårdnadshavare för att skapa en trygg och utvecklande miljö för eleverna.

Du blir en del av ett arbetslag av engagerade och kompetenta kollegor som ser att samarbete kring elevernas hela dag är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet för både elever och vuxna.

Vem är du?

Vi söker dig som har legitimation för att undervisa i textilslöjd årskurs 3-6. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och har god förmåga att leda och motivera elever samt skapa en trygghet i klassrummet.Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och struktur. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och vara relationsskapande, då goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är grundläggande för arbetet. Vi förväntar oss att du tillsammans med övrig personal bidrar till att skapa en likvärdig skola och en god arbetsmiljö.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/186
Kontakt
  • Ninni Kallio Dahlberg, 0498-269592
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb