Städområde 1

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Städområde 1

Städenheterna utför städningen i Regionens lokaler som bland annat skolor och inom sjukvården. Ytan motsvarar drygt 40 fotbollsplaner och är fördelad på mer 300 olika städställen. Enheterna har städuppdrag från Fårösund i norr till Burgsvik i söder.

Städområde 1 utför daglig städning inom sjukvården. Vi städar framför allt på lasarettet och Korpen  men har även en del städning runt om i Visby. Vi städar allt förekommande inom sjukvården såsom mottagningar, vårdavdelningar, allmänna ytor och personalutrymmen.

Nu söker vi dig som vill sommarjobba inom städområde 1, sjukvården. 

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att damma, moppa golv, städa hygienutrymmen, tömma papperskorgar och maskinskurning. Arbetstidens start är från 04:30-06:00.

Ett semestervikariat innebär arbete cirka 8-10 veckor med start vecka 24 eller vecka 25 och slutar vecka 33. Vissa avvikelser kan förekomma.

Vem är du?

Du behöver vara 18 år för denna tjänst. Det är meriterande om du har städutbildning eller flerårig erfarenhet av städyrket. Det är även meriterande om du har vana av att köra olika sorters städmaskiner.

Din personlighet är viktigast för oss! Du är flexibel, ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceminded. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil då det förekommer att man har flera arbetsställen under dagen och behöver förflytta sig, reseersättning utgår mellan arbetsställena.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter och att samarbeta med kollegor, kunder och besökare.

Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-18
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad 35-40 tim/v
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1213
Kontakt
  • Therese Karlsson, 0737658509
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb