Wisbygymnasiet

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Wisbygymnasiet

Wisbygymnasiet har cirka 1500 elever och ungefär 185 anställda varav runt 170 är lärare. Vi erbjuder 16 nationella program, fem introduktionsprogram och ett riksrekryterande program. På Wisbygymnasiet samarbetar vi och tar gemensamt ansvar så att våra elever når examensmålen. Vi sätter laget framför jaget, ser möjligheter till utveckling och talar gott om varandra.

Undervisningen skapar vi tillsammans, den präglas av delaktighet och variation samt inspirerar till att vilja lära mer.

Wisbygymnasiets vision är: 

  • Vi är i framkant när det gäller att möta dagens och morgondagens behov i samhället 
  • Vi har bra hälsa och mår bra i vår skolmiljö 
  • Vi är platsen för både bildning och utbildning

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist/handläggare är du en central del av Wisbygymnasiets dagliga verksamhet. Du ansvarar för att skapa en positiv och professionell atmosfär i receptionen, och du har en viktig roll i att bemöta, stödja och assistera elever, personal och besökare. Du koordinerar och sköter även administrativa uppgifter, såsom elevadministration, schemaläggning, ekonomi, beställningar, hantering av in- och utgående samtal och korrespondens. Du ska även stödja skolans ledning och övriga avdelningar vid behov. Du kommer att arbeta tillsammans med övrig administrativ och servicepersonal på skolan. 

Vem är du? 

Du har en avslutad högskoleutbildning med relevant inriktning eller motsvarande som vi bedömer krävs för tjänsten. Vi ser att du har minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i reception, gärna erfarenhet av schemaläggningssystem och kunskap om lagar och regler inom skolväsendet.

Du har mycket goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har mycket god datorvana med erfarenhet av Officepaketet och andra administrativa system.

Du är flexibel och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och med utpräglad servicekänsla samt förmåga att skapa goda relationer. Du har förmåga att leverera resultat av hög kvalitet.

Vi söker dig som är en trygg och serviceinriktad person med mycket goda kommunikationsfärdigheter. Du är noggrann, organiserad och har lätt för att skapa goda relationer. Du har en positiv attityd och trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Senast 2024-08-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/338
Kontakt
  • Lars Nordahl, 0498263207
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb