Geriatrik

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Geriatrik

Vi är en avdelning med spännande variation av geriatrik samt lung- och infektionssjukvård.
På vår avdelning finns det 14 vårdplatser fördelat på två vårdinriktningar bestående av infektion- och lungmedicin samt geriatrik.

Vi är en personalgrupp med bred kompetens, god stämning och positiv inställning. Vi arbetar med att utveckla rutiner, nya arbetssätt och modeller och du ges utrymme för förändringsarbete och utveckling av vår avdelning.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Du utför omvårdnadsåtgärder och deltar i det dagliga arbetet kring patienterna. Självständigt arbete med exempelvis venprovtagningar, rutinkontroller (blodtryck, puls, saturation etc), såromläggningar och att sätta urinkateter ingår. Du arbetar tillsammans med sjuksköterska med era patienter och har nära samarbete med läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Vem är du?

Du som söker är utbildad undersköterska. Gärna med inriktning mot infektion eller geriatrik. Eller är under utbildning till sjuksköterska eller studerar till läkare och önskar sommararbete.

Erfarenhet av arbete på geriatrisk eller infektionsavdelning är meriterande.

Med ett inkännande bemötande ser du hela patienten och dennes behov. Du kan snabbt ställa om till ändrade förutsättningar och anpassa ditt arbetssätt utifrån situation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/359
Kontakt
  • Lina Botvalde, enhetschef, 0498-268979
Facklig företrädare
  • Chatrine Hallin, Kommunal, 0498-268286
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb