Syréngården

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Syréngården

Det finns särskilda boenden för äldre inom Region Gotlands regi på 6 orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter, rehabpersonal och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv. Verksamheten arbetar utifrån den palliativa vårdfilosofin.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet. Syréngården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Boendet har 19 platser och ligger i Roma utanför Visby.

Vi söker nu en enhetsassistent/samordnare till Syréngården. Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kan utvecklas i din yrkesroll. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som enhetsassistent/samordnare sker i nära samarbete med enhetschef och övriga medarbetare på Syréngården. Arbetet innebär många kontakt- och samarbetsytor inom och utanför den egna organisationen.

Dina arbetsuppgifter som samordnare innebär samordning, planering, schemaläggning och bemanning. Samordnar- och enhetsassistentrollen löper i flera delar in i varandra runt t ex HR-administration och att vara enhetschefen behjälplig kring den allmänna administrationen.   

Du kommer som enhetsassistent och samordnare att arbeta i olika interna system som finns inom Region Gotland, t ex Visma med kontering och fakturagranskning, HR+ personalsystem, Medvind och Treserva. I uppdraget ingår vidare att sköta logistik kring olika möten, planeringsdagar och utbildningsinsatser samt att vara sekreterare på bland annat samverkansmöten. Du kommer att sköta personaladministration, exempelvis anställningar. Du kommer också att ta fram statistik och underlag, sköta posthantering och genomföra IT-beställningar med mera.

Du kommer även att samarbeta med samordnare och assistenter på andra enheter då vi hjälps åt vid till exempel frånvaro.

Vem är du?

Du som söker har gymnasieutbildning, helst med administrativ inriktning. Du har god datorvana, gärna kunskap i Officepaketet. Du har sedan tidigare erfarenhet av administration, erfarenhet av schemaläggning, bemanning, planering och logistik. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du även har verksamhetskunskap samt kunskap om verksamhetssystemen Treserva och Medvind.

Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är öppen för förändringar och har lätt att hitta lösningar. Vidare är du noggrann och strukturerad och har en god förmåga att planera ditt arbete. Då du har många kontakter i arbetet är det av vikt att din kommunikativa och pedagogiska förmåga är god likväl som din förmåga att uttrycka dig på svenska språket i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Roma
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/370
Kontakt
  • Maj-Lis Melander, enhetschef, 0498-204411
  • Margita Lovén, rekryterare, 0498-203575
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb