Röntgen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Röntgen

Röntgenavdelningen är en egen verksamhet på akutsjukhuset Visby lasarett med cirka 40 medarbetare i kategorierna röntgensjuksköterska, undersköterska, läkare med specialitet radiologi och ST-läkare.

Varje år utförs cirka 43000 undersökningar på vår avdelning. Gotlands läge och turismen sommartid innebär en stor variation och mångfald som sätter en tydlig prägel på vår verksamhet. Vi upplever vår avdelning som trivsam med god stämning och gott samarbete mellan personalkategorierna, inom lasarettets olika kliniker, primärvård i regionens egen regi samt privata aktörer.

Dina arbetsuppgifter

I undersköterskans arbetsuppgifter ingår både administrativa, it-inriktade arbetsuppgifter samt patientnära arbete, såsom att bistå röntgensjuksköterskor och läkare på undersökningsrummen, men även att självständigt planera och lägga upp arbetet på ultraljudet tillsammans med läkare.

Röntgenavdelningen har både ett elektivt- och ett akutflöde, vilket gör arbetet mångfasetterat och intressant. 

Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan olika arbetsuppgifter, ha schemalagd arbetstid kvällar och helger, samt viss beredskap nattetid.

Vem är du?

Vi söker dig som är undersköterska med längre erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården, erfarenhet av arbete på röntgenavdelning kommer att vara meriterande.

Vi värdesätter att du har en god förmåga att samarbeta då röntgen är en serviceenhet som bistår såväl interna som externa aktörer, där gott samarbete skall vara en drivkraft.

Vi lägger stor vikt vid ett gott patientbemötande och att arbeta med patienten i fokus. Vi söker därför dig som är serviceinriktad med god kommunikativ förmåga.

Du skall även vara intresserad av att gemensamt driva kliniken framåt och vara aktiv i vårt kvalitets- och förändringsarbete.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240819
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/425
Kontakt
  • Åsa Svensson, 0498268351
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb