Onkologi och palliativ medicin

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Onkologi och palliativ medicin

Visby lasarett har ett brett sjukvårdsuppdrag och försörjer Gotland med akut och elektiv specialistvård.

Den onkologiska verksamheten består av mottagning, dagsjukvård, slutenvård och palliativ vård i hemmet. Med multiprofessionellt teamarbete och personcentrerat förhållningssätt är vårt mål att erbjuda bästa vård utifrån individens egna önskemål, behov och förutsättningar.

Vi har nära samarbete med flertalet specialiteter och även nära samarbete med fastlandssjukhus, framförallt Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker nu ny medarbetare till läkargruppen och kan erbjuda dig som är legitimerad läkare ett vikariat 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar nära tillsammans med specialistläkare och överläkare inom verksamhetsområdet och utför sedvanligt underläkararbete såsom till exempel mottagning, rond, journalföring, in-och utskrivningar, läkemedelsordinationer, samtal med patienter och anhöriga, besvarar frågor från övrig personal.

Jour på medicinakuten ingår efter introduktion.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har intresse av att prova på onkologi och palliativ medicin. Det är meriterande om du har erfarenhet inom området.

Som person är du målmedveten, lyhörd och ödmjuk i ditt arbete och drivs av en vilja att utvecklas i din roll. Du har lätt för att samarbeta i en arbetsgrupp och fäster stor vikt vid kvalitet. Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-02
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/512
Kontakt
  • Åsa Wilson, enhetschef, 0498-268579
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb