Fole skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Fole skola

Till Fole skola söker vi dig som är behörig lärare och sugen på en tjänst som kan utvecklas över tid i takt med livet du vill leva. Fole skola är en F-6 som ingår i Norra Gotlands skolområde där finns även Fårösundsskolan F-9, Lärbro skola F-6 och Solklintskolan F-9. Området har en rektor och tre biträdande rektorer. På alla skolor i området arbetar vi tillsammans för att se till att våra elever får en bra utbildning där samarbete mellan olika elevgrupper är ett sätt att öka trivsel och trygghet på skolan. Läs gärna mer om oss: Fole skola F-6 Region Gotland

De små skolornas format bidrar till att vi är engagerade medarbetare och kollegor som i dialog driver arbete för skolutveckling på alla plan. Hos oss får du nyfikna elever, kunniga, generösa och glada kollegor samt stolta och modiga rektorer som har ett tydligt mål för norra skolområdet. Det är lätt att trivas här! 

Dina arbetsuppgifter

Till hösten 2024 söker vi klasslärare med behörighet för årskurs 1–3. Du kommer du att tillhöra lärarlag som jobbar runt våra elever i både ämnes- och arbetslag. Som stöd för de svåra frågorna finns ett erfaret och välrustat elevhälsoteam.  Större klasser delas det med en kollega.

Vem är du?

Du har lärarlegitimation eller inväntar legitimation. Du har jobbat ett antal år som lärare eller är helt nyutbildad. 

Du är en trygg person som kan leda dig själv i en grupp av likasinnade kollegor och utforskande barn. Du är klar över att undervisning startar med en tydlig planering. Det viktiga är att du vill utvecklas tillsammans med andra pedagoger för att se till att våra elever kommer så långt det är möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är en tydlig pedagog som vill verka i ett socialt sammanhang där man utvecklas tillsammans. Du har god digital kompetens och trygghet både för undervisningen och för att kommunicera med vårdnadshavare och kollegor. Du vet vad som lämpar sig i sociala medier och din sekretesskompass har alltid en stadig kurs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/514
Kontakt
  • Sara Ströberg, 0498-269915,070-7888167
Facklig företrädare
  • Linda Rung Sveriges lärare, linda.rung@edu.gotland.se
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb