Hemsjukvården

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Hemsjukvården 

Målet med hemsjukvården är samverkan för god och säker vård samt att patienter ska känna sig trygga och väl bemötta.

Distriktssköterskor/sjuksköterskor arbetar antingen dagtid med områdesansvar, kvälls- eller nattetid där man utöver hemsjukvårdens patienter även ansvarar för socialförvaltningens äldreboenden och LSS gruppboenden. Man arbetar även på uppdrag av 1177 och Palliativa teamet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu sjuksköterskor för tjänstgöring kvällar och/eller nätter inklusive helgtjänstgöring. Våra arbetstider börjar tidigast 16.30 vid kvällsarbete så det är en bra möjlighet kombinera familj, fritid och arbete!

Som sjuksköterska i hemsjukvården genomför du planerade och akuta insatser över hela Gotland. Du har förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med baspersonalen.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har specialistutbildning.

Du är trygg i att fatta självständiga beslut och van vid att arbeta i nära samarbete med andra. Förutom god samarbetsförmåga är du relationsinriktad och i mötet med patienter och kollegor är det viktigt för dig att uppfattas som empatisk och lyhörd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Ca 75 %
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/523
Kontakt
  • John Jansson, 0498-204454
Facklig företrädare
  • Linda Holmgren, Vårdförbundet nåbar. fr. kl 16:30, 0737-658519
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-08-14
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb