Parkenhet Gotland

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

 Parkenhet Gotland

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar.

Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Parkenheten sköter utemiljön som ägs av Region Gotland för att erbjuda allmänheten en trivsam park-, natur- och stadsmiljö. Skötsel och underhåll av lekplatser, bad- och besöksplatser ingår samt snöröjning och renhållning av gång- och cykelvägar.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en parkarbetare med goda växtkunskaper till våra arbetslag som sköter om planteringar och grönytor i och utanför Visby. De aktuella arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara plantering, vattning, häckklippning, trimning, beskärning, grönyteskötsel, ogräsrensning, renhållning, snöröjning och mycket annat.

Beredskapstjänstgöring kan ingå.

Vem är du?

Du har en trädgårdsutbildning på minst 1 år samt flerårig yrkeserfarenhet från park/trädgårdsarbete. Körkort B krävs.

Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet från park/grönytesektorn och vana av maskinhantering såväl av mindre som större t ex gräsklippare, grästrimmer, kompaktlastare och eller redskapsbärare.

Som person krävs att du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du självständigt kan ansvara för utförandet av arbetsuppgifterna. Du är drivande och initiativrik och arbetar mot våra uppsatta mål. Du har ett bra kundbemötande gentemot allmänhet och arbetskamrater. Arbetet är fysiskt påfrestande och därför behöver du ha en god fysik.

Då vi har skötseluppdrag inom olika verksamheter kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1242
Kontakt
  • Christian Strängborn, 0498269703
  • Patrik Lindgren, 0498269732
Facklig företrädare
  • Håkan Jacobsson, 0704477187
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb