Folkhögskolan Hemse

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Folkhögskolan Hemse

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

Vi har under sommaren ett varierat utbud av sommarkurser, antalet varierar från dag till dag. Vi serverar mellan 40 och 120 gäster per dag frukost, lunch & middag.

Dina arbetsuppgifter

Vi vill jobba med att skapa mat med mening, så vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och har en hunger på nya utmaningar. Du är en glad matlagare som brinner för yrket med fokus på vällagad mat från grunden. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng där vi är 9 personer som jobbar med kök och städ. Ett av våra mål är att laga mat med råvaror som är kravmärkta, ekologiska och närproducerade i mån av tillgång. Vi har 7 dagars service för våra deltagare som bor på internatet, innefattar frukost, fm fika, lunch, eftermiddagsfika och kvällsmål, måndag till söndag.

Vikariatet gäller med start 24 juni och på överenskommit schema till mitten av augusti.

Vem är du?

Du som söker är utbildad kock eller har motsvarande kunskap.

Förutom relevanta yrkeskunskaper vill vi att du besitter en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning till människor. Vidare är du lyhörd och nyfiken på andra samtidigt som du är en kreativ person som ser nya möjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-24
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hemse
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/187
Kontakt
  • Daniel Malm, 0498-203656
Publicerat 2023-02-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb