Onkologi/hematologi

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Onkologi och hematologi, slutenvård

Onkologavdelningen har tio vårdplatser för vuxna patienter med diagnostiserad cancer inom alla specialiteter och maligna hematologiska sjukdomar. Palliativa teamet ingår också i vår verksamhet och vi är inne i en väldigt spännande utveckling med att fler diagnosgrupper kommer anslutas till teamet vart efter.

Vi är ett väl fungerande team med härligt engagerade medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv runt patienten och dennes anhöriga. Ii teamet ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator.

På natten arbetar två sjuksköterskor tillsammans.

Vi söker nu två sjuksköterskor, för tillsvidareanställning och vikariat vid föräldraledighet.

Dina arbetsuppgifter

Är du legitimerad sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke? Då har du nu chansen att bli en i vårt team. För att det ska bli så optimalt som möjligt för patienterna och deras anhöriga så lutar vi här oss på hela teamets samlade förmågor. Som sjuksköterska är du en av nyckelpersonerna i vården för att uppnå symtomlindring till patienter i kurativt eller palliativt skede. Du kommer också vara en viktig person i kontakten med anhöriga och andra närstående runt patienterna.

Du kommer även ansvara för att ge stöd och råd till cancerpatienter via telefon som är inskrivna i palliativa teamet och patienter som får behandling på vår dagsjukvård. Många av våra patienter har pumpar i symtomlindrande syfte och som sjuksköterska kommer du ha ansvar för kontroll och påfyllning av dessa. Ibland blir det aktuellt med cytostatikabehandling på avdelningen och har du inte den kompetensen innan så erbjuder vi utbildning innan du behöver administrera/ge/hantera cytostatika.

Arbetet på vår enhet är varierat och komplext, vissa situationer kräver ett snabbt agerande och ibland är det viktigt att ägna någon av patienterna eller en anhörig extra mycket tid.

Vi använder TakeCare för journalföring, vi tillämpar önskeschema och arbetar två av sex helger.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska krävs.

Relevant specialistutbildning och/eller erfarenhet onkologisk/hematologisk/palliativ vård är meriterande.

Din förmåga att skapa god kontakt och nå fram till människor är betydelsefull.

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse, vikariat med varaktighet tom 24-01-31
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 70%, 34,33 t/v
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/191
Kontakt
  • Monica Stuxberg, enhetschef, 0498-204358
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tillbaka till lediga jobb