Gynekologi/Obstetrik - slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Obstetrik och gynekologi

Avdelningen för obstetrik och gynekologi består av förlossning, BB och gyn, där vi idag arbetar utifrån ett hälsosamt planeringsschema. Du som medarbetare är viktig, varför vi gärna sätter dig i centrum så att du kan sätta patienten i centrum. Vi strävar efter ett gott arbetsklimat och högt i tak med personlig utveckling och öppenhet som mål.

Dina arbetsuppgifter

Som barnmorska hos oss kommer du att arbeta 2 el 3-skift med förlossning, BB och nattetid även med gyn-patienter. Du handlägger normala och komplicerade förlossningar och arbetar i team med undersköterska och läkare. Tillsammans eftersträvar ni en god förlossningsupplevelse för familjen.

Under BB-tiden stöttar du tillsammans med en undersköterska föräldraparet i sina nya roller som föräldrar med stort fokus på hud-mot-hud och amning.

På gyn-avdelningen vårdar du framför allt sjuka och nyopererade patienter samt abortvård och antenatalpatienter.

En utbildningsanställning innebär studier på halv- eller helfart på specialistsjuksköterskeutbildning vid universitet eller högskola. Vid halvfartsstudier utgörs andra halvan av arbetstiden av kliniskt arbete. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med bibehållen grundlön som sjuksköterska inom den verksamhet som specialistutbildningen avser.

Har du sökt specialistutbildning? Sök då denna utbildningstjänst!

Vem är du?

För att kunna erbjudas en utbildningsanställning är förutsättningen att du är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen. Du har minst två års erfarenhet av att arbeta som legitimerad sjuksköterska. Du har sökt till barnmorskeutbildningen.

Du är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Då vi arbetar i team runt patienten är en förutsättning att du har en god samarbetsförmåga och att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån individ och situation samt har ett ödmjukt och lyhört bemötande. Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och har en god förmåga att samarbeta både internt och över gränser mot andra enheter.

Du har erfarenhet av BB-vård och gärna även från arbete på en gynekologisk avdelning. Vi värdesätter ett genuint intresse för att arbeta inom kvinnohälsa och kvinnosjukvård och att du visar ett engagemang för att vidareutveckla området.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/328
Kontakt
  • Anna Hörsne-Malmborg, 0498-268079
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb