Akutmottagningen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Akutmottagningen

Har du ett brinnande intresse för akutsjukvård? Vi erbjuder ett roligt, utvecklande och stimulerande arbete på Gotlands enda akutmottagning!

Visby lasarett är ett av Sveriges minsta akutsjukhus och det enda på Gotland. Vi tar emot patienter i alla åldrar inom samtliga medicinska och opererande specialiteter. Vill du lära dig mycket om mycket och utvecklas inom din profession? Då är du välkommen att söka jobb hos oss!

På akutmottagningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor, ledningsläkare samt läkare från sjukhusets övriga kliniker. Vi satsar stort på kompetensutveckling och erbjuder såväl interna som externa utbildningar - TNCC, AMLS & ENPC för att nämna några. Utöver utbildningar tänker vi långsiktigt och hållbart varför du kommer få en lång introduktion och en mentor under din första tid på akutmottagningen. Trygg och utbildad personal skapar nöjda medarbetare och förutsättningar för vård av hög kvalitet.

Är du nyfiken på vår verksamhet och vill bli en av oss? Vill du hospitera? Hör av dig!
Vi söker en sjuksköterska för tjänstgöring natt 80-90%

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på akutmottagningen i Visby är roligt, utvecklande och stimulerande! Arbetet innefattar bland annat triage och omhändertagande av patienter med akuta sjukdomstillstånd och skador. Hos oss arbetar du tillsammans med undersköterska och läkare. Teamarbete är ett ledord! Vi erbjuder successivt ökat ansvar med möjlighet till eget ansvarsområde.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med intresse av arbete på akutmottagning.

Har du erfarenhet av arbete på akutmottagning eller annan akutsjukvård är det meriterande. Vi ser gärna att du är specialistutbildad inom akutsjukvård, barn- eller prehospital sjukvård.

Din positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat. Eftersom vi arbetar nära varandra har du lätt för att samarbeta. Du har en vilja att utvecklas, vill lära dig mer och delar med dig av kunskap.

Vi är måna om att hitta rätt person till vår arbetsgrupp och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare.
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-90%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/562
Kontakt
  • Josefin Tomtlund, enhetschef, 0498-268105
Facklig företrädare
  • Christoffer Orre, Vårdförbundet, 0498-268150
  • Marie Ehn, Kommunal, 0498-268150
  • Camilla Granvald, 0498-268150
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb