Äldreomsorg särskilt boende

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Sjuksköterska Basår

Under detta basår ges du chansen att arbeta på Korttidsenheten, Särskilt boende, Hemsjukvården samt inom Omsorgen om personer med funktionsnedsättning. Syftet med basåret är att ge dig som nyutexaminerad sjuksköterska möjlighet att tillgodogöra dig den fördjupade kunskap som behövs för att arbeta självständigt som sjuksköterska inom Socialförvaltningens verksamheter. Basåret är också en möjlighet för dig att prova på att jobba inom flera olika verksamheter, inom ramen för en och samma tjänst.

Basåret pågår i 14 månader med 2 månaders uppehåll under sommarmånaderna då man har egen semester alternativt kan arbeta i den verksamhet man befinner sig i för närvarande.

Dina arbetsuppgifter

Du får en tillsvidareanställning som legitimerad sjuksköterska och arbetar under eget yrkesansvar som sjuksköterska. Cirka 10 procent av arbetstiden är schemalagd för utbildning, studiebesök, inläsning och reflektion. Utbildningarna samt studiebesöken är förlagda inom Socialförvaltningen samt på Visby lasarett på utvalda mottagningar och enheter som är utvalda för att passa vårt samarbete.

För att du ska få de bästa förutsättningarna kommer du få regelbundna träffar med en basårscoach. Förutom basårscoach har du också en mentor som ansvarar för din introduktion på respektive enhet som du alltid kan vända dig till. Du ingår i den ordinarie bemanningen och har eget patientansvar. När du är klar med basåret får du en fast placering inom en enhet utifrån verksamheternas behov och dina önskemål. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk sjuksköterskelegitimation och har arbetat i högst två år som sjuksköterska. Tar du examen till sommaren 2023 är du också varmt välkommen att ansöka!

Förutom god samarbetsförmåga är du relationsinriktad och i mötet med patienter och kollegor är det viktigt för dig att vara empatisk och lyhörd. Du är en lagspelare som ser till helheten och arbetsgruppens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där regionens värdegrund, förtroende, delaktighet och omtanke är grunden för vårt arbete och förhållningssätt.

Du behöver ha körkort samt tillgång till egen bil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 2023-09-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/571
Kontakt
  • Marianne Lyttkens, enhetschef, 0498-204454
  • Kerstin Markgren, enhetschef , 0498-204528
  • Margita Lovén, rekryterare, 0498-203575
Publicerat 2023-05-01
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Wróć do ofert pracy