Rekryterings- och bemanningsenheten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Äldreomsorgen

Äldreomsorgen, Region Gotland har särskilda boenden/demensboenden samt hemtjänstgrupper på flera orter runt om på ön. I Visby finns även kortidsenheten som är ett tillfälligt boende för återhämtning efter sjukhusvistelse, växelvård för avlastning i hemmet eller en plats att bo på för de som är i väntan på ett anpassat boende. 

Det krävs omtanke och empati – Har du det? Då kan du göra stor skillnad hos våra äldre! Vi söker nu personer som kan arbeta på helger under sommaren och vill göra en genuin skillnad för de äldre i deras vardag!

"Människor kan arbeta inom äldreomsorgen även utan utbildning, då äldrevården i sin helhet eftersöker personal som har de rätta personliga egenskaperna. Arbetet i äldreomsorgen ställer höga krav på ansvarsfullhet, respekt och omtanke. Det är också viktigt att man som person utstrålar trygghet och positivitet som smittar av sig på omgivningen. Många äldre är ensamma i sin tillvaro och därför är det viktigt att uppmuntra deras livsglädje, förbättra deras levnadsvillkor och ta vara på varje tillfälle som möjliggör social samvaro".

”Att jobba i äldreomsorgen är väldigt roligt. Jag vill jobba här efter sommaren också och jag blir glad om jag kan stanna.”

”Tacksam för denna möjlighet. Glad att ha fått hjälpa de äldre i sommar.”

”Den bästa erfarenhet i mitt liv”

                                                                                                            Medarbetare sommaren 2022

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska/boendeassistent kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta för att ge omvårdnad och service enligt biståndsbeslut till de du möter. Du arbetar utifrån den enskildes genomförandeplan, det ingår IT-baserad dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. 

Arbetstiderna varierar, dag och kväll utifrån schema. Du kan även välja att arbeta natt.  

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. Det krävs att du har körkort eller kan cykla om du vill arbeta i äldreomsorgen. 

Du kommer få tillgång till utbildning samt introduktion på arbetsplatsen innan du påbörjar ditt vikariat.

Inför intervjun vill vi att du visar utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ ditt belastningsregister i dag på https://polisen.se

Vi vill även att du uppvisar pass, nationellt ID-kort eller personbevis. Beställ ett personbevis för anställning här https://www.skatteverket.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så hör vi snart av oss!

Möjlighet till bidrag och bonus! Mer information om det på dessa sidor https://www.gotland.se/sommarvikarie och www.gotland.se/vardochomsorg

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad 85-100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/572
Kontakt
  • Lotta Segerdahl-Vahlby, 0498-269325
  • Jane Sandberg, 0498-268011
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Wróć do ofert pracy