Omsorg om personer med funktionsnedsättning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Omsorg om personer med funktionsnedsättning

Vi ger stöd och service till personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Du arbetar för att underlätta och stödja den enskilde till att klara det praktiska i vardagen. Målet är att de skall få ett så självständigt liv som möjligt.

Med den enskilde i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Vi söker dig som vill bli kontaktperson.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en positiv och driven person med stort engagemang och intresse för människor. Du har tid över för att kunna stötta, hjälpa och umgås med en annan person under ett par timmar i veckan. Kontaktpersonens viktigaste uppgift är att fungera som ett personligt stöd i olika situationer.

Huvudsyftet är att komma hemifrån och göra något som att fika, promenerar, samtala, shoppa, göra utflykter eller något annat som ni är intresserade av.

Vem är du?

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är meriterande om du har en utbildning med inriktning mot barn, vård- och omsorg eller pedagogik eller om du har erfarenhet av arbete med barn eller vuxna med funktionsnedsättningar.

För att bli kontaktperson måste du ha fyllt 18 år samt kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Till e-tjänst för registerutdrag; klicka här. Det kan ta upp till två veckor innan polisen skickar ditt utdrag.

Vad händer efter att du har ansökt? Vi går igenom de ansökningar vi får in löpande och om vi har behov av din kompetens kommer vi att bjuda in dig på en intervju.

Anställningsvillkor:
Arvodesavtal med fast arvode och omkostnadsersättning som utbetalas varje månad.

Tillsättning sker löpande under annonseringstiden, varaktighet varierar beroende på ärenden.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Timmar vid behov
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/583
Kontakt
  • Christofer Gustafsson, 0498-268565
  • Isabelle Edvardsson, 0498-204669
  • Charlotta Karlsson, 0704-670698
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb