Persgränd förskola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Persgränd förskola

Förskolan Persgränd ingår i Norra Visbys förskolor tillsammans med förskolorna Storken, Forellen, språkförskolan, Väskinde och Stenkyrka.

Förskolan Persgränd är Visbys äldsta förskola och ligger i Visby innerstad. Förskolan har tre avdelningar: Hugin, Munin och Ratatosk. Förskolegården är unik i sitt slag och utmanar både leken och barnet. Genom sitt läge i innerstaden är Persgränd mitt i historien med hav, kultur och stad rakt utanför dörren.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av att tillsammans med arbetslag och övrig personal, systematiskt planera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan. Som förskollärare i arbetslaget förväntas du leda, bedriva undervisning och utbildning utifrån styrdokument samt region Gotlands prioriterade mål.

I din roll som förskollärare gör du professionella pedagogiska bedömningar som har effekter på barns lärande och utveckling. Du anpassar verksamheten både till det individuella barnet och till barngruppen som helhet. Vidare skapar du lärmiljöer som tilltalar barnen och som skapar möjligheter för barnens lärande och utveckling. 

Vem är du?

Vi söker dig som har förskollärarutbildning och förskollärarlegitimation, alternativt att du inväntar din förskollärarlegitimation.

Det är meriterande om du har arbetat med digitala verktyg.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna leda och planera det systematiska arbetet. Du har god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/600
Kontakt
  • Anna Hägg, 0498-269066
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Wróć do ofert pracy