Internmedicin läkare

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Internmedicin

Hos oss på internmedicin arbetar 23 specialister/överläkare, 13 ST-läkare och AT- samt underläkare. I vårt uppdrag ingår både slutenvård och öppenvård samt arbete på akutmottagningen. Vi har fyra vårdavdelningar med inriktning kardiologi, stroke/neuro, allmänmedicin och geriatrik/rehab.

Vårt öppenvårdsuppdrag är stort med specialistmottagningar i kardiologi, neurologi, diabetes/endokrinologi, reumatologi, endoskopi/gastro, AK-mottagning och hematologi. På akutmottagningen handläggs patienter med alla internmedicinska åkommor, kvällar och nätter handlägger vi även infektion, barn och ögon.

Dina arbetsuppgifter

Som vikarierande läkare tjänstgör du både inom slutenvården och på akutmottagningen. I uppdraget ingår primärjour med varierande arbetstider såsom dagtid, kvällar, nätter och helger i samjour med infektion- och barn- och ungdomsmedicin samt onkologen.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad läkare alternativt examinerad med intresse internmedicin. Som person är du positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Du kan arbeta självständigt såväl som i team.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.
Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde och varaktighet enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/605
Kontakt
  • Ann Wittfeldt, ann.wittfeldt@gotland.se,0498-269707
Facklig företrädare
  • Kristina Fritz , GLF , kristina.fritz@gotland.se
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Wróć do ofert pracy