Sydöstra Visbys förskolor

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Sydöstra Visbys förskolor

Sydöstra Visbys Förskolor består av följande enheter; Kabyssen, Bogen, Bryggaren, Glasmästaren, Skräddaren samt verksamheterna Myllan och Omsorg på obekväm arbetstid. Förskolorna ligger alla i södra Visby och leds av rektor, biträdande rektor, specialpedagog och utvecklingsledare.

Vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en ny förskollärare. Vi erbjuder ett undervisande förhållningssätt med engagerade pedagoger som lägger grunden för ett livslångt lärande. Vår grundinställning och det vi arbetar för är att alla ska ha möjlighet att lyckas.

Tillsammans med Förskolan Gotlands prioriterade mål med språkutvecklande arbete, jämställdhet och hållbarhet lägger vi i Sydöstra Visbys förskolor mycket fokus på språk och läsning och ett jämställt förhållningssätt samt tillgängliga lärmiljöer.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som förskollärare kommer du tillsammans med ditt arbetslag  att planera, bedriva, utveckla och följa upp undervisningen utifrån barngruppens behov. Självklart har undervisningen sin grund i de styrdokument som styr förskolan både de statliga och kommunala.

För att på bästa sätt följa barngruppens behov har vi inom Sydöstra Visbys område hjälp och stöd av en specialpedagog samt en pedagogisk utvecklare.

Vem är du?

Vi söker dig med lärarlegitimation antingen som förskollärare eller lärare med inriktning på tidigare åldrar med behörighet till förskolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i förskolan.

Du har ett tydligt fokus på barnen och verksamheten och vet hur man bedriver undervisning och vill utvecklas. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter, kunna uttrycka dig i tal och skrift samt samarbeta i team. Förutom dina teoretiska och praktiska kunskaper lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

För att vi ska lyckas tillsammans vill vi att du delar Region Gotlands värderingar som är -förtroende, omtanke och delaktighet med oss.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/609
Kontakt
  • Maria Sollerman, Biträdande rektor, 0498-269743
Facklig företrädare
  • Alexandra Sellin, Sveriges lärare, 0700-832683
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb