Rekrytering- och bemanningsenheten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Rekrytering- och bemanningsenheten

Rekryterings- och bemanningsenheten stödjer verksamheter med marknadsföring, rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.

Vi är en verksamhet med 13 medarbetare som drivs och motiveras av ledorden tillit, nytänkande och handlingskraft. 

Vi har en dynamisk arbetsmiljö där det krävs ett engagemang utöver det vanliga. Vi välkomnar nya tankesätt där du får möjlighet till att arbeta under flexibla förhållanden med jobb både hemifrån och kontoret.

Dina arbetsuppgifter

Som bemanningsassistent hos oss har du en viktig roll när du ansvarar för att bemanna korttidsfrånvaro för de verksamheter som gjort en beställning i verksamhetssystem Medvind. Arbetet innebär att ta emot beställningar, matcha och boka ut timvikarier. Vid behov kontaktar du även ordinarie personal om förändring av arbetstid. Du gör även kvalitetsuppföljning och andra kontorsgöromål. 

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid, helgtjänstgöring förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och god datorvana. För att klara av uppdraget har du en administrativ bakgrund som gör att du obehindrat kan utföra omfattande administrativa arbetsuppgifter.

Har du formell kompetens inom arbetsrättsliga lagar och avtal inom området ser vi det som mycket meriterande. Meriterande är även goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings-/ schemasystem samt Officepaketet och Varbi rekryteringssystem. Vi vill gärna att du har erfarenhet av arbete med bemanning och schemaläggning.

Tjänsten passar dig som är flexibel och trivs med högt tempo och varierad arbetsdag som kan innehålla en hel del tvära kast. Du är en problemlösare som är stabil och van vid att hålla huvudet kallt och prioritera rätt bland flera arbetsuppgifter. Det är viktigt att du trivs med utveckling och förändring, att du har en hög ambitionsnivå, är självständig i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Inspireras du av kompetensförsörjning och att hitta och utveckla rätt personallösning? Då är jobbet till dig här!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/621
Kontakt
  • Jane Sandberg, 0498-268011
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Wróć do ofert pracy