Onkologi och hematologi

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Onkologi och hematologi slutenvård

Onkologavdelningen har tio vårdplatser för vuxna patienter med diagnostiserad cancer inom alla specialiteter och maligna hematologiska sjukdomar.

Palliativa teamet ingår också i vår verksamhet.

Här arbetar engagerade medarbetare i teamvård utifrån ett helhetsperspektiv runt patienten och dennes anhöriga. I teamet ingår läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator. Bemanningen är optimerad för att arbeta utifrån personcentrerad vård.  

För att du ska utvecklas och samtidigt bidra till utvecklingen av verksamheten arbetar vi aktivt med kompetensutveckling för våra medarbetare, bland annat genom hospitering vid andra sjukhus och interna utbildningar.

Är du nyexaminerad sjuksköterska deltar du i introduktionsåret vars syfte är att skapa trygghet i övergången från utbildning till arbete.

Vi söker nu två nya medarbetare, tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter

Är du legitimerad sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke? Då har du nu chansen att bli en i vårt team.

För att det ska bli så optimalt som möjligt för patienterna och deras anhöriga så lutar vi här oss på hela teamets samlade förmågor.

Som sjuksköterska är du en av nyckelpersonerna i vården för att uppnå symtomlindring till patienter i kurativt eller palliativt skede. Du kommer också vara en viktig person i kontakten med anhöriga och andra närstående runt patienterna. Din förmåga att skapa god kontakt och nå fram till människor är betydelsefull.

Många av våra patienter har pumpar i symtomlindrande syfte och du kommer som sjuksköterska att ha ansvar för kontroll och påfyllning av dessa.

Ibland blir det aktuellt med cytostatikabehandling på avdelningen och har du inte den kompetensen, så erbjuder vi utbildning innan du behöver administrera/ge/hantera cytostatika. Viss telefonrådgivning ingår också i ditt uppdrag, jourtid har patienter som får behandling på enhetens dagsjukvård och patienter som är inskrivna i teamet möjlighet att ringa till avdelningen.

Arbetet på vår enhet är med andra ord varierat och komplext. Vissa situationer kräver ett snabbt agerande och ibland är det viktigt att ägna någon av patienterna eller en anhörig extra mycket tid.

Vi använder TakeCare för journalföring.

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska och relevant specialistutbildning och/eller erfarenhet onkologisk/hematologisk/palliativ vård är meriterande.

Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det även viktigt att du är bra på att samarbeta med andra och är att du är trygg i din yrkesroll.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande under ansökningsperioden, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%, 38,25 tim/veckan
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/626
Kontakt
  • Therese Pettersson, enhetschef, 0498-204358
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-08-20

Wróć do ofert pracy