Garda skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Garda skola

Sudrets skolområde täcker Södra Gotland och består av fyra F-6 skolor och en F-9 skola, Garda, Stånga, Havdhem, Öja och Högby.

Tjänsten gäller Garda skola som är en F-6 skola med ca 15 anställda och 100 elever, du kommer att tillhöra fritidshemmets arbetslag. Vi har ett välutbyggt elevhälsoteam som arbetar över hela skolområdet med att skapa en likvärdig skola, där alla elever ges bästa möjliga förutsättningar att nå goda resultat.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att driva den pedagogiska verksamheten på fritidshem/skola. Du arbetar aktivt för att undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid. Du ansvar även för att samverka med kollegor, elever, vårdnadshavare för att skapa en trygg och utvecklande miljö för eleverna.

I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i fritidshemmet i samarbete med arbetslag och andra kollegor utifrån LGR22 och andra styrdokument. Du verkar för att skapa en lärmiljö där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. I samråd med elevhälsoteamet arbetar du även för att relevanta åtgärder sätts in för elever i behov av ytterligare stöd. Du ansvarar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Vem är du?

Legitimerad Lärare i fritidshem/fritidspedagog är ett krav för tillsvidareanställning. Erfarenhet krävs.

Vi söker dig som har förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och lärorik lärmiljö, med engagerade och delaktiga elever. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och struktur. För att arbetet ska vara framgångsrikt behöver du ha en god samarbetsförmåga och vara relationsskapande, då goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är grundläggande för arbetet.

Du skall ha rätt kompetens och positiva erfarenheter av att arbeta med barn. Du vill samarbeta med andra och du vill bidra till utvecklingen av fritidsverksamheten och en bra arbetsmiljö. Är du en av de som vill arbeta tillsammans med oss och med våra elever?

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230807
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Garda
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/627
Kontakt
  • Emma Jansson, 0737-658581
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Wróć do ofert pracy