Räddningstjänsten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Räddningstjänsten

Räddningstjänsten har cirka 180 medarbetare varav 50 medarbetare är anställda i heltidsorganisationen och cirka 130 medarbetare arbetar som räddningspersonal i beredskap vid våra nio RIB-stationer som finns utspridda på hela ön.

Ett av räddningstjänstens uppdrag är att arbeta förebyggande och stödja den enskilde så att hen kan öka sin förmåga att agera för att undvika olyckor eller begränsa desamma. När hen inte kan hantera skadeutfallet själv finns räddningstjänsten till förfogande för att på ett effektivt sätt hantera behovet av hjälp vid olyckor.

Räddningstjänsten är en mycket viktig del i Region Gotlands uppdrag och står nu inför spännande utmaningar och utveckling framåt.

Bli en del av oss och var med och bidra till vår fortsatta utveckling!

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att rapportera till räddningschefen. Du utgår från stationen i Visby där även övrig administrativ personal och ledning inom räddningstjänsten arbetar. Som en del av samhällsbyggnadsförvaltningen har du även ett nära samarbete med andra delar inom organisationen. I tjänsten ingår även resor till övriga stationer runt om på ön vilket kräver ett B-körkort. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör innebär bland annat att:

  • hantera löpande bokföring, granska och följa upp inköp, hyresavtal och faktureringar 
  • administrera avtal som till exempel IVPA (i väntan på ambulans), larm och ledningsavtal
  • administrera hemsida och informationsmaterial i samarbete med förvaltningens kommunikatörer
  • hantera försörjningsfrågor som kontorsförråd med mera
  • stödja ledningen gällande protokoll och minnesanteckningar
  • koordinera och strukturera dokumenthantering och diariet
  • vara ett internt systemstöd och support för verksamhetssystem

Uppdraget kan komma att utvecklas i dialog och utifrån din kompetens och intresse samt utifrån verksamhetens behov.

Vem är du?

Du har gymnasieutbildning inom ekonomi och/eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Du har erfarenhet av arbete inom ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ekonomisk sammanställning och analys. Då uppdraget även innebär att du kommer att vara ett internt systemstöd för våra verksamhetssystem är det viktigt att du är trygg i och har goda IT-kunskaper.

Som administratör hos oss söker vi dig som är serviceinriktad och vill hjälpa till att identifiera lösningar och förutse problem. Du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på kort och lång sikt. Det är också viktigt att du har en förmåga att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt ök.
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/630
Kontakt
  • Lars-Göran Uddholm, 0498-269874
  • Carl Magnus Jonsson, 0498-269925
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Wróć do ofert pracy