Allmän internmedicin

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Avdelning allmän internmedicin

På avdelning A4 AIM, med tolv vårdplatser, vårdar vi patienter med internmedicinska sjukdomar inom flera olika diagnosområden som t.ex. diabetes och njursjukdom. Här är samarbetet mellan undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kurator välutvecklat och välfungerande. Vi samarbetar också med vår grannavdelning A4 Stroke. Vi har tillgång till vårdnära service och ekonomibiträde i avdelningsköket. På enheten finns enhetsstödjare som stöttar både våra sjuksköterskor och undersköterskor när behov finns. Hos oss har du stora möjligheter att bredda dina kunskaper och utvecklas i yrket.

Under oktober 2023 flyttar vår avdelning till C-huset och byter namn till avd C3 Medicin. Detta ger oss bättre förutsättningar till patientrum som är anpassade till våra patienters behov, i form av endast enkelrum.

För att säkerställa fulltaligheten i arbetsgruppen och för att främja en god arbetsmiljö förstärker vi nu med undersköterskor.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska på avdelningen hjälper du våra patienter med deras basala omvårdnad. Du utför venprovtagning, B-glukosmätningar och regelbundna kontroller av olika slag. Du använder flera typer av medicinteknisk apparatur. Du kommer efter hand ha ett eller flera ansvarsområden som du ansvarar lite extra för. Även arbetsuppgifter i avdelningens patientkök förekommer.

Vem är du?

Du som söker har en undersköterskeutbildning med inriktning mot akutsjukvård eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av internmedicinsk akutsjukvård.

Du behöver ha förmåga att agera snabbt om läget kräver det och att också skapa trygghet för patienter och anhöriga i utsatta situationer. Du behöver behärska venprovtagning och vara bekväm med att använda medicinteknisk apparatur.

Vi söker dig som är flexibel i de olika krav som varierade arbetsuppgifter ställer och som också har god förmåga att samarbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 2023-08-14 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 37 tim/vecka
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/641
Kontakt
  • Anna Åborg Gustafsson, enhetschef, 0498-204928
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Wróć do ofert pracy