Vårdcentralen Slite

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Vårdcentralen Slite

Vårdcentralen Slite – en liten enhet med stort hjärta!

Här arbetar du tillsammans med engagerad personal med en teamkänsla utöver det vanliga som får verksamheten att blomma och utvecklas. Att göra vården lika bra för alla, oavsett diagnosgrupp, är en stark strävan hos oss. Tack vare ett stadigt fundament i form av olika professioner med bra gemenskap, som brinner för sitt uppdrag och hjälps åt med att stötta vikarierande läkare, erbjuder vi god vård till våra drygt 5 000 listade patienter.

Slite Vårdcentral söker nu en distriktsköterska eller sjuksköterska, meriterande med utbildning inom diabetes, inkontinens, astma/KOL, spirometri, hjärtsvikt och/eller levnadsvanor. Meriterande med erfarenhet inom telefonrådgivning.

På vårdcentralen arbetar ett 15-tal medarbetare i olika professioner. Vi erbjuder våra patienter bland annat sedvanliga läkarmottagningar, distriktssköterskemottagningar och undersköterskemottagning men även mottagningar inom diabetes, demenssjukdomar, hjärtsvikt, Astma/KOL, Inkontinensvård och levnadsvanor. Vi har som enda vårdcentral på Gotland medicinsk fotvårdsterapeut. Vi har ett Psykosocialt Team där läkare, samtalsbehandlare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabkoordinator arbetar tillsammans med behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, förebygga långtidssjukskrivningar samt för att främja snabb återgång till arbetet.

Som glesbygdsvårdcentral hanterar vi många akutbesök gällande bland annat bröstsmärta och sårskador. Vill du arbeta i en primärvård i framkant har du kommit rätt! Att arbeta i Slite innebär en rolig, lärorik och givande arbetsplats omgiven av vacker miljö med närhet till havet.

Dina arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska på Slite vårdcentral är ditt arbete varierat och du har ett nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen.

Du arbetar bland annat med mottagningsarbete både individuellt och i team och med telefonrådgivning.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har specialistutbildning som distriktssköterska, eller utbildning inom diabetesvård, demenssjukdomar, inkontinensvård, Astma/KOL, spirometri, hjärtsvikt, levnadsvanor och/eller telefonrådgivning.

Vi värdesätter erfarenhet av tidigare arbete på vårdcentral, liksom erfarenhet inom diabetesvård, demenssjukdomar, inkontinensvård, Astma/KOL, spirometri, hjärtsvikt, levnadsvanor eller telefonrådgivning.

Vi söker dig som har intresse för primärvård, är ansvarsfull, och har god samarbets- och planeringsförmåga.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60% eller enligt överenskommelse
Ort Slite
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/642
Kontakt
  • Marina Svensson, 0498-268511
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb