Primärvårdens sjukgymnastmottagning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Primärvårdens sjukgymnastmottagning

Inom primärvårdens sjukgymnastmottagning arbetar 18 sjukgymnaster/fysioterapeuter och tre rehabiliteringsassistenter. Vi har en öppen stämning där det aldrig är långt till stöd eller samarbete kollegor emellan. Vi tror på ett tillitsbaserat, verksamhetsfokuserat ledarskap, där respekt och förståelse gentemot varandra och de vi samverkar med är tongivande. Vi bedriver vår verksamhet på tre utbudsorter; Slite, Visby och Hemse. Din anställning ligger inom ramen för enheten och den ort du jobbar på kan komma att vara olika under anställningens tid. Vi söker nu en medarbetare på heltid, under ett vikariat på sex månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Gillar du att utveckla och utvecklas? Är du bra på att samverka med andra? Då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du gillar mottagningsarbete, kliniskt resonemang och vara delaktig i att utveckla framtidens primärvårdsrehabilitering.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra triagering, medicinska bedömningar och behandling. Detta sker både genom telefon/videobedömningar och fysiska besök. Vi är första instans i primärvården vid ett stort antal åkommor. Medicinska bedömningar och behandlingar görs utifrån din profession.

I primärvårdsuppdraget förekommer även andra uppgifter såsom att leda träningsgrupper, ge stöd till våra samverkansparter, delta aktivt i utvecklingsarbete med mera.

Vem är du?

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, har du påbyggnadsutbildning inom Mental Hälsa, BK, MDT,OMT, eller annan muskuloskelettal utrednings och behandlingsmetod är det meriterande. Liksom om du har erfarenhet från primärvård.

Arbetet ställer krav på din förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Utöver det är det viktigt att kunna samarbeta med andra, både inom enheten och med vårdgrannar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse med varaktighet sex månader
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/643
Kontakt
  • Tobias Johansson, 0498-268671
Facklig företrädare
  • Ulrika Friman, Fysioterapeuterna, 0700-832151
Publicerat 2023-05-18
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Wróć do ofert pracy