Onkologi och palliativ medicin

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Onkologi och palliativ medicin

Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar. Vi erbjuder ändå det stora sjukhusets resurser i flera avseenden och en hög kompetens inom en rad områden.

Nu söker vi en planerare till verksamhetsområde onkologi och palliativ medicin där vårdavdelning A3, palliativa teamet, onkolog- och hematologmottagningarna samt dagsjukvården ingår. Arbetsgrupperna består av sjuksköterskor och undersköterskor, ett glatt och engagerat gäng med stort fokus på patientens bästa. 

Dina arbetsuppgifter

Som planerare har du en central roll i verksamheten. Tillsammans med enhetschef bidrar du till att medarbetarna får de bästa möjliga förutsättningarna för att ge patienterna god omvårdnad.

Planeraren har en nyckelposition runt bemanning och schemaläggning. Du hanterar sjuk- och friskanmälan samt planerar ersättare utifrån aktuellt behov. I samråd med enhetschef hanterar och planerar du ledigheter, sommarbemanning samt behov av vikarier. I arbetet ingår även granskning av fakturor samt genomgång av medarbetarnas arbetstider i medvind. Du har ett nära samarbete med dina två enhetschefer och tjänsten innefattar även att vara administrativt stöd till dessa. Du samarbetar också med andra planerare och med bemanningsenheten på lasarettet.

Utifrån dina tidigare erfarenheter och kompetens så kan även andra arbetsuppgifter vara aktuella.

Vem är du?

Du som söker är en självständig och strukturerad person med ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du tycker om att arbeta med människor och lägger stor vikt vid trevligt bemötande. Du behöver också vara tydlig i kommunikationen och kunna sätta gränser. Att ha flera bollar i luften och växla mellan arbetsuppgifter är inget problem för dig.

God datorvana krävs. Kunskap i schemaläggning och erfarenhet av att arbeta i programmet Medvind är meriterande. Förståelse för sjukvårdsverksamhet är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper som anses betydande för rollen.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/645
Kontakt
  • Åsa Wilson, enhetschef mottagning/dagsjukvård, 0498-268579
  • •\\\\\\\\tMonica Stuxberg, enhetschef avd A3, 0498-204358
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Wróć do ofert pracy