Rekrytering- och bemanningsenheten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Rekrytering- och bemanningsenheten

Rekryterings- och bemanningsenheten stödjer verksamheter med marknadsföring, rekrytering, bemanning och kompetensutveckling.

Vi som arbetar här drivs och motiveras av ledorden tillit, nytänkande och handlingskraft. Vi arbetar alla målmedvetet för att skapa nya möjligheter för människor så de utvecklas och möjliggör för att delta i arbetslivet.

Det är en dynamisk arbetsmiljö där det krävs ett engagemang utöver det vanliga. Vi välkomnar nya tankesätt och du ges möjlighet till att arbeta under flexibla förhållanden med jobb både hemifrån och kontoret.

Dina arbetsuppgifter

Som resursteamledare hos oss arbetar du med att hantera månadsvikariat och att förmedla kandidater till verksamhet. Du samordnar och håller ihop varsel, företräden och LAS utifrån arbetsrättsliga lagar och avtal inom aktuellt området.

Du koordinerar timvikarier så de får utbildning, information och verksamhetsintroduktion. I uppdraget ingår även att skapa samarbeten och utveckla effektiva processer. Du stöttar och hjälper till vid rekrytering och andra personalfrågor.

Andra kontorsgöromål kan också förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och obehindrat kan utföra omfattande administrativa arbetsuppgifter. Du har god datorvana och goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings-/ schemasystem samt Officepaketet och Varbi rekryteringssystem. Du har formell kompetens inom arbetsrättsliga lagar och avtal. 

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du kan prioritera rätt bland flera arbetsuppgifter samtidigt som du gillar utveckling och är förändringsbenägen. 

6 månaders provanställning tillämpas. 

Om du kallas på intervju så ska du visa id-handling och dokument som visar att du får lov att arbeta i Sverige. Dokument kan vara pass eller personbevis klicka här för att beställa personbevis.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/646
Kontakt
  • Jane Sandberg, 0498268011
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Wróć do ofert pracy