Kräklingbo skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Kräklingbo skola

Kräklingbo skola är en liten skola till elevantalet med fantastiska lokaler. Ett av de få fritidshemmen där vi erbjuder lokaler som endast fritids använder. Vi har en stor skolgård med möjlighet till en närbelägen skolskog. Vi är ett litet arbetslag där flexibilitet är av stor vikt.

Dina arbetsuppgifter

Som en del av Kräklingbo skolas pedagogiska arbetslag är du med och skapar en meningsfull och utvecklande dag för barnen. Du är med och bygger en verksamhet som stimulerar barnens utveckling och lärande, men som också erbjuder vila och lek. Du är delaktig i arbetet med att planera, bedriva, utveckla och följa upp undervisningen i skolan utifrån barngruppens behov, fritidshemmets uppdrag enligt Lgr 22 och förvaltningens kvalitetsarbete.

Undervisningen i fritidshemmet behandlar fyra kunskapsområden: språk och kommunikation, skapande och estetiska kunskapsformer, natur och samhälle samt lekar, fysiska aktiviteter och utevistelse. Du kommer både att arbeta i klass och på fritidshemmet. Öppningar och stängningar av fritidshemmet förekommer i denna tjänst.

Du är tillsammans med dina kollegor ansvarig för bussfritids mellan 13.20-14.20 samt fritidshemmets verksamhet. Tid för planering finns. Du kommer även att arbeta i skolan tillsammans med ansvarig mentor. Du kommer att visa dagar i veckan ha ansvar för erbjudande av rastaktiviteter.

Vi har även lektioner på andra skolor där du kommer att vara medföljande. Arbete på fritids på sport, påsk och höstlov sker i Kräklingbo. Fritids vid jul och sommarlov har vi på annan skola i skolområdet där även arbete kan komma att ske.

Vem är du?

Vi söker dig som har barnskötarutbildning med god teoretisk kunskap om barns utveckling, lärande och omsorgsbehov samt hur man leder en barngrupp i pedagogisk verksamhet.

Du ska vilja bidra med dina pedagogiska kunskaper hos oss. Arbetet kräver att du har ett lågaffektivt förhållningssätt men ändå kan sätta gränser och bemöta barn med särskilda behov på ett ödmjukt och professionellt sätt. Vi söker dig som är lyhörd, nyfiken och utvecklingsinriktad. Du tar initiativ, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du förstår svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 7/8 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/647
Kontakt
  • Jessica Passvik, 0498-204122
  • Jennie Nilsson, 0498204102
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Wróć do ofert pracy