Stenkyrka skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Stenkyrka skola

Stenkyrka skola och fritids är en liten landsbygdsskola. Skolan är belägen i en klassisk skolbyggnad och tillbyggd på ett varsamt sätt med lokaler som är väl lämpade för fritidsverksamhet och undervisning i en modern lärandemiljö. Från våra lokaler blickar du ut över åkrar och kyrkans höga torn.

Det lilla formatet på skolan skapar en vi känsla bland personal och elever, här känner alla till alla barn. Personalgruppen är väl sammansvetsad och alla ställer upp för varandra i det kollegiala arbetet såväl som lärandet. Skolan består av tre klasser. F-1, 2-3 och 4-6. Sex lärare ansvarar för undervisningen på skolan och som stöd för lärare och elever finns fyra resurser som också arbetar på skolans fritids. Elevhälsoteamet består av skolledningen, skolpsykolog, skolsköterska, kurator, speciallärare och specialpedagog.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig, lärare i fritidshem/fritidspedagog till vårt kollegium på Stenkyrka skola, som vill vara med på denna resa tillsammans med oss!

Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten. Du kommer även att arbeta som pedagog i klass under del av dagen. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

På Stenkyrka skola kommer du att mötas av en entusiastisk personalgrupp med framåtanda och lustfyllt förhållningssätt.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i skola och fritidshemsverksamhet.

Som person är du trygg och tydlig med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du anser att systematiskt kvalitetsarbete i fritidsverksamhet är självklart och du drivs av att vara en del av utvecklingen. Du har god kännedom om fritidshemmets läroplan och kan utifrån den tillsammans med kollegor planera, följa upp och utveckla fritidshemsverksamheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2023-07-31
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenkyrka
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/648
Kontakt
  • Erik Rudstedt, 0498-269332
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Wróć do ofert pracy