Vårdcentralen Wisby Söder

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Vårdcentralen Wisby Söder

Sjukvårdsorganisationen är överblickbar och vi har ett nära samarbete inom organisationen och med andra aktörer i samhället. Medarbetarna har en bred kompetens och beslutsvägarna är korta.

Primärvården i egenregi står för cirka 67% av alla listade patienter på Gotland. Primärvården på Gotland befinner sig som riket i övrigt i en utvecklingsfas enligt effektiv vård i nära samverkan med slutenvård och hemsjukvård och med siktet inställt på God och nära vård.

Vårdcentralen Wisby Söder söker en ST-läkare. Vårdcentralen har nästan 14000 listade och cirka 40 anställda. Vi är många olika yrkesgrupper som arbetar tillsammans i kontinuitetsteam. Vi är en trevlig, öppen och strukturerad arbetsplats brukar vi får höra av dem som kommer till oss. Du blir en viktig medarbetare i vår gemensamma arbetsplatsväv. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringsarbeten och ett grundläggande kvalitetsarbete. Vi hade SPUR-granskning i mars 2023 och godkändes med gradering A inom samtliga områden. Det finns naturligtvis även förbättringsområden som vi redan arbetar med. Granskningen finner du på Lipus.se

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar i kontinuitetsteam med hög grad av individanpassade kalendrar och du får mycket handledningstid. Du kommer att ansvara för en anpassad patientlista, beroende på hur långt du har kommit i din utbildning och utveckling. Vi strävar efter en effektiv struktur där vi tar hand om våra patienter utifrån medicinska prioriteringar.

Som ST-läkare kommer du att ha avsatt tid för egna studier samt delta vid ST-läkarnas utbildningsträffar.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad läkare och intresserad av ST i allmänmedicin. Ansvarskänsla, flexibilitet och ett aktivt kunskapssökande samt intresse för att arbeta i team med andra specialister och yrkesgrupper är viktiga grundförutsättningar för arbetet.

Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Körkort är ett krav då det ingår jourverksamhet.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/651
Kontakt
  • Katarina Struwe Orleifson, verksamhetschef, 0498-203680
  • Kristoffer Lindberg, distriktsläkare , 0498-269000
Facklig företrädare
  • Dávid Ojalvo, GLF , david.ojalvo@gotland.se
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Wróć do ofert pracy