Vårdcentralen Wisby Söder

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Vårdcentralen Wisby Söder

Vårdcentralen Wisby Söder har snart 14000 listade patienter och omkring 35 medarbetare. På
vårdcentralen drivs olika forskningsprojekt och förbättringsarbeten initierade av medarbetarna i ett led att skapa effektivare rutiner, mer personcentrerad och lättillgänglig vård samt hållbar arbetsmiljö.

Vi erbjuder våra patienter sedvanliga läkar- och distriktssköterskemottagningar. Vi har diabetes- och astma-/KOL-mottagning, inkontinensvård, demens-, hjärtsvikts och levnadsvanemottagning samt samtalsbehandling. Vi har mycket på gång här och inom regionen planeras för listningstak för läkare.

Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, för goda levnadsvanor samt för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet. Vårdcentralen kännetecknas av sin engagerade, lösningsorienterade och lojala personal som med professionalitet och klokskap tar ansvar för både verksamhetens utveckling och det dagliga arbetet med patienten i fokus. Atmosfären på vårdcentralen beskrivs som välkomnande och trevlig av kollegor och studenter som delat vår vardag.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär journalarbete, bevakning, registreringar, läkarintroduktion och rutiner. Våra medicinska sekreterare utför intern kvalitetskontroll. Vi använder journalsystemet TakeCare.

Ditt arbete består av en mängd varierande arbetsuppgifter utöver den medicinska dokumentationen. Som sekreterarna har du en stor betydelse för att arbetet flyter smidigt och du utgör en del av "navet" på vår arbetsplats.

Vem är du?

Är du en erfaren medicinsk sekreterare med formell utbildning? Erfarenhet av journalsystemet TakeCare samt erfarenhet från arbete på vårdcentral krävs.

Är du väl förtrogen med teknik och IT på administrativ nivå? Är du lösningsfokuserad, utåtriktad och tycker att struktur och service är naturligt? Då är du välkommen att söka arbete hos oss!

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/653
Kontakt
  • Katarina Struwe Orleifson, 0498-203680
Facklig företrädare
  • Jenny Myrén Olofsson, Vision , 0498-269000
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Wróć do ofert pracy