Fole skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Fole skola

Välkommen till en skola på landet med fina, natursköna områden. Skolan omfattar förskoleklass, årskurs 1-6 samt två fritidshemsavdelningar. Vårt upptagningsområde är i första hand socknarna Fole, Hejnum, Bäl, Lokrume, Gothem, Källunge och Vallstena. Vi har cirka 115 härliga elever. Skolan är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten.

Hos oss hittar du engagerade medarbetare som aktivt arbetar för att utveckla skolan. Vi arbetar aktivt med att skapa tillgängliga lärmiljöer utifrån SPSM:s värderingsverktyg.

Skolans vision är att Fole skola ska vara en skola där alla vågar ta hand om varandra, göra sitt bästa och tänka nytt. I höstas gick vi in i en ny organisation med en Rektor och två Biträdande rektorer för norra Gotlands skolområde från Fole skola till Fårösund skola. I området ingår skolorna Fole F-6, Solklintsskolan F-9, Lärbro F-6 och Fårösund F-9.

Du kommer att arbeta på Fole skola men det finns även möjlighet till kollegialt lärande via dom andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är en 6 månaders visstidsanställning där du kommer att undervisa i idrott från förskoleklass till årskurs 6. Du bedriver undervisning enligt läroplan och kursplan med variation av traditionell och ny digital teknik. Du är engagerad och gillar att vara med och styra och förändra i en dynamisk verksamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan med behörighet i idrott
årskurs F-6. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning och om du har behörighet i fler ämnen.

Du är en tydlig ledare och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du arbetar med höga förväntningar och du ser goda relationer med elever och vårdnadshavare som en naturlig del för ditt arbete. Hos oss kan du göra skillnad!

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-21
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60 %
Ort Fole
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/654
Kontakt
  • Gun Thomsson, 0498-204473
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Wróć do ofert pracy