Internmedicin/stroke

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Internmedicin/stroke

A4-planet AIM/Stroke består av två medicinska vårdavdelningar. Inriktningen är strokevård och allmän internmedicin som diabetes, njursjukdom, mag-tarm- och leversjukdom.

Tre sjuksköterskor och två undersköterskor ansvarar gemensamt för A4-planets 22 patienter. Som sjuksköterska är du huvudansvarig för sju till åtta patienter tillsammans med undersköterska.

Vi har regelbundna nattmöten för både verksamhetsfrågor och arbetsmiljö. Som nattpersonal är du välkommen att också delta i utbildningar och möten förlagd till dagtid. Efter en tids tjänstgöring finns möjlighet till strokekompetensutbildning 3 hp.

Som sjuksköterska hos oss får du möjlighet att bidra till utveckling av verksamhet och omvårdnad. Verksamhetsområde medicin har mellanjour i tjänst till kl. 24.00 varje dygn, som komplement till primärjour och bakjour, för i första hand medicinavdelningarna. Ett koncept som fungerar bra och som ökat patientsäkerheten och tryggheten för våra nattsjuksköterskor.

I oktober flyttar Strokeavdelningen och Allmän internmedicin till C-huset och blir C3 Stroke och C3 Medicin.

Från och med april har hälso- och sjukvårdsförvaltningen infört tilläggsersättning vid natt- eller rotationstjänst utöver OB-tillägg. 
300 kronor per vardag natt
425 kronor per helgnatt
750 kronor per storhelgsnatt

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för allmän och specifik omvårdnad. Du utför observationer, övervakning, läkemedelshantering, viss provtagning, PD-dialys, stöd och samtal till patienter och anhöriga. Du handlägger inläggningar från akutmottagningen och har vid behov kontakter med jourläkare. Du deltar aktivt i den basala omvårdnaden.

Som nattsjuksköterska är du en viktig del i planering, genomförande och utvärdering av vården som på en vårdavdelning pågår dygnet runt veckans alla dagar.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska och har minst ett års erfarenhet av arbete som sjuksköterska.

Du behöver ha förmåga att ta egna beslut och även att samarbeta väl i en mindre arbetsgrupp. Att kunna agera snabbt vid akuta situationer och att ägna extra tid åt patienter och anhöriga som har behov av det är betydelsefullt. Introduktionen kan anpassas avseende tid och innehåll utifrån individuella behov/önskemål.

I rekryteringen kommer urval ske löpande under ansökningsperioden.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80% av tjänstgöringsgrad 34,33, med möjlighet till lägre eller högre tjänstgöringsgrad
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/655
Kontakt
  • Anna Åborg Gustafsson, enhetschef, 0498-204928
  • Cecilia Berg, enhetschef, 0498-268970
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-26

Wróć do ofert pracy