Folktandvården Slite

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Folktandvården Slite

Folktandvården är en del av hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Region Gotland. Vi driver totalt fyra allmäntandvårdskliniker i Slite, Visby, Roma och Hemse. På Visby lasarett finns Mun- och Käkcentrum som är tandvårdens specialistklinik. Totalt har Folktandvården Gotland cirka hundra medarbetare. Beslutsvägarna är korta.

Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till vår klinik i Slite!

Folktandvården Slite är en mindre tandvårdsklinik på nordöstra Gotland cirka tre mil från Visby. Här finns ett team med tre tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Kanske just du passar in i vårt arbetslag som präglas av glädje och framåtanda?

Som tandsköterska hos oss inom Folktandvården Gotland har du goda möjligheter till utveckling. Du får stöd från kompetensen på kliniken i Slite och våra specialister på Mun- och Käkcentrum i Visby.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en tandsköterska som gillar ett brett behandlingspanorama. Vi utför alla typer av behandlingar på barn och vuxna. Vi jobbar med teamtandvård och värdesätter att du vill utvecklas och vara självständig.

I tjänsten som tandsköterska ingår att assistera tandläkare och att jobba i reception och steril. Dina arbetsuppgifter kan även komma att bestå av arbete med egna patienter. Du arbetar självständigt när det krävs och tillsammans med kolleger när det behövs.

Tjänsten kan i viss mån utformas efter den sökandes önskemål.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från yrket, men även du som är nyutbildad eller som snart avslutar dina studier är välkommen att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker ska vara intresserad av att vara en del av ett tandvårdsteam. Vi ser gärna att du har en vilja att utvecklas inom teamtandvård och självständigt patientarbete. Som person är du flexibel, noggrann och professionell. Du har en god samarbetsförmåga och kommunicerar väl både i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/657
Kontakt
  • Agnes Hansson, enhetschef, 0498-204540
Facklig företrädare
  • Christina Löthberg, Vision, 0498-268988
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-11-22
Sök jobbet

Udostępnij

Wróć do ofert pracy