Solbergaskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Solbergaskolan

Solbergaskolan är en arbetsplats med ca 690 elever och ca 90 medarbetare. På skolan finns grundskola 6-9, förberedelsegrupper för nyanlända elever årskurs 6-9, samundervisningsklass 7-9, särskilda undervisningsgrupper för elever med specifika svårigheter 7-9 samt resursskola tal- och språk 4-9. Skolan är lokalintegrerad med anpassad grundskola och ett samarbete finns.

Vi vill genom tydlig struktur, kollegialt samarbete och gemensamt ansvar skapa en bra studiemiljö för alla. Vi bedriver skolutveckling för att ständigt utvecklas till en skola som ligger i framkant, med fokus på trygghet, trivsel och högre måluppfyllelse. Engagerade lärare med rätt behörighet och ett gott arbetsklimat bidrar till en arbetsplats där du blir en i laget.

Du är välkommen att titta in på vår hemsida, där finns aktuell information om vår verksamhet, hur vår elevhälsa är uppbyggd samt resultat och måluppfyllelse. I två kortfilmer kan du höra elever och lärare berätta om Solbergaskolan http://www.gotland.se/solbergaskolan

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i årskurs 6, 8 och 9 i ämnet hem -och konsumentkunskap. Tillsammans med två kollegor ingår planering och undervisning i ämnet hemkunskap. Kollegialt lärande, sambedömning och ämnesutveckling är också en del i tjänsten. Mentorskap för en klass med en mentorskollega ingår.

Vem är du?

Vi söker dig som har behörighet och lärarlegitimation, eller annan erfarenhet som är relaterat till tjänsten vi söker.

Erfarenhet av annan arbetslivserfarenhet, arbete i pedagogisk verksamhet eller liknade ses som meriterande.

Du är engagerad i att vägleda eleverna till god resultat och hjälpa dem att träna och utveckla sina förmågor. Samt få eleverna att känna delaktighet i det egna lärandet. Du är trygg i att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du har förmåga att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesövergripande i team med övriga kollegor. Du skall vara insatt i aktuella kursplaner, digitala verktyg och digital undervisning, kunna anpassa och analysera efter elevers behov samt känna till att undervisa i en tillgänglig lärmiljö. Tillsammans med kollegor driver du skolutveckling specifikt i din ämneskombination, samt är nyfiken på skolutveckling generellt.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230814
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/662
Kontakt
  • Kerstin Andersson, 0498269708
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Wróć do ofert pracy