Digital utveckling

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.


Digital utveckling

Digital utveckling är en enhet inom Regionstyrelseförvaltningen. Vi digitaliserar verksamheternas processer inom Region Gotland och utvecklar moderna IT-lösningar såsom e-tjänster, integrationer mellan system samt genomför nyutveckling/automation. Du kommer att tillhöra en välfungerande gruppering av 6 engagerade och positiva kollegor inom enheten som innehåller utvecklare och verksamhetsutvecklare.

Dina arbetsuppgifter

För att digitalisera verksamheternas processer så ser vi att du har grundläggande programmeringskunskaper inom exempelvis Java och att du har kunskap och erfarenhet av systemintegrationer eller automation. Huvudfokus i din tjänst kommer att vara utveckling av integrationer och APIer i Anypoint Platform (Mulesoft). Du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter i olika projekt och ofta i nära samarbete regionens olika verksamheter samt dina teamkollegor. Arbetssättet baseras på Scrum/Kanban.

Vem är du?

Du har grundläggande programmeringskunskaper, det är meriterande med kunskap om Anypoint Platform (Mulesoft), APIer, databaser samt automation med RPA.

Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling av integrationer och APIer från tidigare anställningar. Vi jobbar på uppdrag av regionens olika verksamheter och arbetar i nära samarbete med dem. Vi ser därför gärna att att du har erfarenhet av att interagera och samarbeta med beställande kunder samt att vara drivande och självgående i dina arbetsuppgifter.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du är bra på att samarbeta med andra för att tillsammans nå uppsatta mål. Vi vill att du är flexibel och positiv och att du vill lära dig nytt. Vi ser att du är duktig på problemlösning i pressade situationer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/663
Kontakt
  • Fredrik Lundgren, 0498269495
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Wróć do ofert pracy