Parkenhet Gotland

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Parkenhet Gotland

Region Gotland erbjuder dig möjlighet att arbeta i en organisation som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling, som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Region Gotland är en stor organisation som verkar över hela ön, kan vi erbjuda en trygg anställning med kollektivavtal, förmåner, friskvårdstimme och utvecklingsmöjligheter. Hos oss uppmuntras du att använda din kompetens på bästa sätt, ta eget ansvar och utvecklas.

Tjänsten är placerad på enheten Park som är en del av vår Park- och trafikavdelning på teknikförvaltningen. Vi är 33 personer som arbetar inom enheten med uppdrag som stadsträdgårdsmästare, landskapsingenjör, parkdrift, landskapsarkitekter, markingenjörer, och handläggare för offentlig platsmark samt en trainee inom samhällsbyggnad. Du blir en viktig del av vårt team.

Det händer mycket inom stadsutveckling och landsbygd på Region Gotland! I rollen som landskapsarkitekt får du en unik möjlighet att vara med på denna resa!

Dina arbetsuppgifter

Som landskapsarkitekt får du vara med och långsiktigt planera och utveckla vår gemensamma utemiljö på Gotland. Du är med och planerar och utvecklar våra offentliga miljöer såsom torg, parker, lekplatser, stränder, utegym, naturreservat och vår skog. I denna roll arbetar du framförallt i exploateringsprojekt, detaljplaner och översiktsplaner och du driver även egna projekt. I tjänsten ingår även att handlägga ärenden till tekniska nämnden, miljö och byggnadsnämnden samt inkomna ärenden från våra medborgare.

Arbetet kräver ett nära samarbete med stadsträdgårdsmästaren och övriga kollegor inom teknikförvaltningen samt med kollegor inom samhällsbyggnadsförvaltningen. I arbetet har du också kontakt med andra förvaltningar inom Region Gotland, våra medborgare, intresseorganisationer, föreningar, externa entreprenörer och andra myndigheter.

Vem är du?

Vi söker dig som är en utbildad och erfaren landskapsarkitekt med några år i yrket. Du behöver ha B-körkort i arbetet och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Vi ser det som meriterande för tjänsten om du har kunskap om lagen om offentlig upphandling samt systemkunskap i Gis, AutoCad och Adobe.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom offentlig sektor som landskapsarkitekt i översiktsplaner, detaljplaner, exploateringsprojekt samt projektledning. Erfarenhet av växtkomposition och ståndortskännedom meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och ha en god förmåga att prioritera. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara självgående och i varje situation ge god service med ett gott bemötande. De projekt du deltar i får uppmärksamhet hos allmänheten och i media varför du behöver kunna hantera och trivas med att ha externa kontakter. I rollen som landskapsarkitekt kommunicerar du med politiker, medborgare, myndigheter och andra externa intressenter varför det är av stor vikt att du uttrycker dig både tydligt och väl i både tal och skrift.

Är du en engagerad person som uppskattar att ha ett stort ansvar är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss!

Välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/664
Kontakt
  • Christian Strängborn, 0498-269703
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Wróć do ofert pracy