Solklintskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Solklintsskolan

Solklintsskolan är belägen centralt i Slite på norra Gotland med närhet till havet och en skärgård. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, en fritidshemsavdelning samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Vi har ca 200 elever och är 35 anställda på skolan. Det är två arbetslag, ett för åk F till 6 och ett för åk 7 till 9.

Läsåret 22/23 gjordes en omorganisation med en Rektor och två biträdande Rektorer för norra Gotlands skolområde från Fole skola till Fårösund skola. I området ingår skolorna, Fole F till 6, Solklintsskolan F till 9, Lärbro F till 6 och Fårösund F till 9.

Du kommer att arbeta på Solklintsskolan men det finns även möjlighet till kollegialt lärande via dom andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

Dina arbetsuppgifter

Till hösten 2023 söker Solklintsskolan dig som vill undervisa i bild årskurs 4 till 9. Som undervisande lärare i bild förenar du teori och praktik i ett arbete som gör kunskaperna konkreta och begripliga. Du engagerar och motiverar eleverna att lära sig och arbeta med givna uppgifter samt utifrån egna idéer.

Du kommer att ingå i ett arbetslag för årskurs 7 till 9.

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren, utbildad och legitimerad lärare med lärarlegitimation från lärarhögskolan. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument.

För att skapa en trygg och utvecklande undervisningsmiljö är det viktigt att ha ett tydligt ledarskap, ett relationsskapande förhållningssätt, vara strukturerad och ha god organisatorisk förmåga. Du har en god förmåga att inspirera och du tror att en god relation mellan elev och lärare är centralt för att bygga en bra undervisning. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70%
Ort Slite
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/672
Kontakt
  • Jan Källström, Rektor, 0498204371
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Wróć do ofert pracy